Om meyerdonationen

meyerdonationen er en privat velgørende organisation stiftet af Fritse og Jens Meyer.

04_fullsize_600

Bestyrelsen består af Fritse Meyer, Mogens Brøndum og Heidi de Feuth.

De er alle drevet af en personlig motivation for at hjælpe udsatte børn og unge.

Fritse Meyer

Fritse Meyer

”Jeg kommer selv fra en kærlig og velfungerende familie med masser af overskud, bare ikke økonomisk. Jeg husker, hvor vigtigt det var for mig at være ligesom de andre, at kunne det, som de kunne. Det kunne jeg bare ikke altid, for pengene var ikke til det.”

”I dag er mit liv anderledes; men det er vigtigt for mig IKKE at tage det gode liv for givet. For der er alt for mange, der ikke har et godt liv. Jeg ved udmærket, at jeg ikke kan redde eller hjælpe alle, men hvis jeg bare kan gøre en forskel for nogen, giver det SÅ god mening!”, siger Fritse Meyer.

Mogens Brøndum

Mogens Brøndum

”Jeg har som politimand i flere årtier været i kontakt med mange unge mennesker, hvor jeg desværre har set mange eksempler på, at børn og unge ikke har fået den kærlige og trygge opvækst, som alle børn har krav på”.

”Det er derfor meget inspirerende og givende at kunne gøre en forskel for børn og unge via meyerdonationen”, udtaler Mogens Brøndum.

Heidi de Feuth

Heidi de Feuth

”Jeg brænder for at gøre en forskel, især for udsatte unge mennesker, og er dybt taknemmelig for at være en del af meyerdonationen”.

”Jeg har en stor bred kontaktflade og har i forbindelse med mit tidligere virke som psykoterapeut, coach og underviser ofte været i kontakt med unge mennesker, der har brug for en støttende hånd. Den glæde og taknemmelighed vi møder, når vi yder støtte, går lige i hjertet og giver alting mening”, udtaler Heidi de Feuth.

Logoet – tanken bag

Ud over en god ansøgning kræver en donation også en stor portion held. Noget mange af de børn og unge, vi henvender os til, med stor sandsynlighed ikke har haft for meget af i deres liv.

Vores logo med de fire hjerter, som tilsammen danner et firkløver, ser vi som et symbol på held. Det ene blad er indfarvet i rødt for at fremhæve vores omsorg og omtanke, og de tre grå symboliserer, at vi giver af et godt hjerte.

Vi håber, at vi med omsorg og omtanke kan være med til at åbne døre og ændre barnets og det unge menneskes livsbetingelser og dermed fremtidsudsigter.